Hur går hypnoterapi till?

Hur går hypnosterapi till?

Hypnoterapi kan ske både fysiskt på plats med en hypnoterapeut eller online via videosamtal. Det är lika effektivt vilket som. För att gå i hypnoterapi behöver du först och främst vilja och vara motiverad att göra det, du måste vara beredd att göra förändringar i ditt liv och villig att följa hypnotisörens instruktioner. 

Vi fokuserar på mental avslappning och fokus på din inre upplevelse. Ju mindre du tänker på exakt hur det ska kännas eller vara desto lättare är det för dig att gå in i din hypnos. Hypnos handlar inte om att ha en viss förmåga eller klara av att bli hypnotiserad. Alla som vill kan bli hypnotiserade. Kan du fantisera så kan du hypnos. 

Under sessionen kan vi använda visualisering, suggestioner, minnen eller just fantasin för att söka efter en lösning på ditt problem eller ett sätt att förstärka ett önskat resultat. Jag använder inget manus eller en metod som är samma för alla. Jag följer dina upplevelser för att hjälpa ditt undermedvetna lösa problem så som ditt undermedvetna löser problem. 

Du känner dig oftast lättare efter sessionen och kan köra bil, jobba eller göra det du brukar. Jag rekommenderar 3-5 sessioner för ett specifikt problem. 

Kontakta mig om du vill veta mer om hur jag kan hjälpa dig!