Kan man bli fri från emetofobi?

Kan man bli fri från emetofobi med hypnoterapi?

Det går att ta bort rädslor, de har en gång lärts in, varför skulle du inte kunna lära om? En fobi är inte din personlighet, det är ett negativt beteende som fastnat. Det går att bli fri om man bortser från symtomen och går djupare in till orsaken, till ditt undermedvetna. Styrkan med hypnoterapi är att vi får tillgång till ditt undermedvetna och kan omprogrammera felaktiga övertygelser. Jag är inte arrogant när jag säger att psykologerna och läkarna har fel utan jag känner förlitar mig på mina klienters resultat och att många av de säger att det är möjligt att bli fri från emetofobi.

Detta är citat från Cecilia och Jessica som gjort behandling mot emetofobi hos mig:

“Vill tacka dig såååå mycket. Jag mår så mycket bättre. Du har verkligen gjort skillnad för hela mitt vara.”

“Bara konsultationen gav mer hjälp än 25 års terapi”

“Det går väldigt bra just nu, tankarna kan swisha förbi men övergående på ett par sekunder. Stor skillnad mot i våras/somras. Känns 100% hanterbart just nu och är inte orolig över förskolan.

“Verkligen toppen, bland det bästa jag gjort i livet!!”

Jag sysslar inte med exponering då man tvingar sig utsättas för det man känner rädsla för utan har istället som målsättning att komma åt själva rädslan och göra dig fri från den. Det leder till att du lättare kan röra dig bland människor, äta ute och t.o.m kan hantera att barnen blir magsjuka utan att få panik. Hypnos hjälper dig att kunna fokusera på att vara frisk istället för att vara rädd för att bli sjuk.

LÄS MER OM EMETOFOBIPAKETET

LYSSNA PÅ 1-2-3 ÖPPNA ÖGONEN OM EMETOFOBI