Därför behöver män terapi

Jag gillar starka, självsäkra och positiva män. Därför ser jag det som ett kall att nå ut till fler män och vara till hjälp i er personliga utveckling.

Mental ohälsa hos män och dess följder är ett stort problem både i samhället och för individer. Män har svårare för att söka hjälp. Hos terapeuter, coacher eller vänner. Kanske är det rädslan för att bli sedd som svag eller sårbar som hindrar många män. Man tänker att “själv är bäste dräng” och att det går över. Att man är misslyckad om man har problem med självförtroende, sex och relationer, i karriären.

Jag vill avfärda myten om att ensam är stark.

Jag tror inte att ensamvargen är stark och självständig. Män behöver sluta ensamvarga. Ensam är svag. Ensamvargen klarar sig inte utan sin flock.

terapi-män

Tvärtom anser jag att det är en styrka att söka hjälp för du vet innerst inne att du är värd bättre än att må skit eller inte nå upp till din potential. Att dessutom visa sig sårbar inför andra positiva, starka män kommer inte bara bekräfta att du klarar av något som varit en utmaning utan också att det finns stöd för dig om du vågar öppna upp.

Det bästa du kan göra för andra är att ta hand om dig själv för världen behöver fler starka, sunda, handlingskraftiga män.

Tecken på att du som man kan behöva terapi:

Du har ingen riktning, inget driv, låg motivation

Sexlivet funkar inte bra, ingen sexlust eller erektionsproblem/impotens

Låg självkänsla

Ångest, oro, sömnproblem

Stress över småsaker som kan vara svår att släppa

Du har svårt att connecta med andra män

Därför är TranceMorf bra för män:

Är du som jag tycker du om att få saker gjorda. Män är naturligt mer fokuserade på att göra än att prata. (På gott och ont) Du vill inte bara prata om ett problem, du vill lösa det också. Gå från tanke till handling. TranceMorf är ett sätt att ta kontroll över känslor, tankar eller beteenden och lösa dem från insidan. Du omvandlar din negativa energi till en positiv energi som lyfter dig framåt. Du tar tillbaka kontrollen så du kan bli en bättre ledare för dig själv, i din karriär, i ditt förhållande, i ditt sexliv.

Du är värd mer än att vara en passiv passagerare som hoppas saker och ting ska lösa sig. Lägg fokus på syfte, styrka, självförtroende och hälsa så tror jag du lättare lever upp till din potential som man.