TranceMorf - förändring med eller utan hypnos. Ny kurs!

Kurs för dig som är intresserad av hypnos

2/5 2021 kör jag en TranceMorf-workshop som kommer vara min första kurs online efter att ha gjort flera en- och tvådagars-kurser med fysiska träffar. Det är dessutom den första workshopen där du kan lära dig TranceMorf. Workshopen sker 2/5 mellan 10-15 på Zoom.

Vad är TranceMorf?

För två år sedan började jag leka med olika metoder för att omvandla klientens upplevelse av en negativ känsla, tanke eller beteende. Det som först var improvisation utvecklade ett mönster som visade sig vara mycket effektivt för att släppa stress, oro, rädslor eller andra negativa mönster. Det handlar om att låta det undermedvetna visa en symbol för problemet. I de flesta fall är våra inre problem alldeles för komplexa för att förstås helt av vårt intellekt så vi får istället se det undermedvetnas representation av det. Om vi på något sätt kan förändra vårt sätt att uppfatta, se och tänka på symbolen kan det stuva om i hur det undermedvetna spelar upp den gamla loopen. Om symbolen förändras omvandlas också det inre mönstret i det undermedvetna. TranceMorf är snabbt, enkelt och intuitivt. Arbetet anpassas efter klientens upplevelser, inte tvärtom. Så här kan det se ut:

Vad kommer du lära dig?

Jag kommer steg-för-steg förklara hur jag använder TranceMorf och varför. Dessutom hjälper jag dig att se på hur du kan anpassa TranceMorf efter ditt sätt att jobba och efter klienten.

Vi kommer öva 3-och-3 i breakout-rooms där vi både praktiserar och observerar. Målet är att du ska känna att du naturligt kan använda det i ditt terapiarbete redan nästa dag.

Hur anmäler du dig?

Skicka ett mail till info@ahtolavision.com med namn och telefonnummer och skriv TranceMorf i ämnesfältet. Workshopen kostar 1400kr och betalas visa faktura eller Swish.