Jag vill träffa dig!

Trots min scenskräck har passion länge varit att stå på scen.

Nu när jag är fri från den är det mycket lättare för mig att se anledningen. Det handlade inte om att jag tyckte om att plåga mig själv utan att att jag älskar att träffa folk, kommunicera och lära ut sånt som jag tycker är viktigt och roligt. Undrar du hur jag blev fri från min scenskräck och istället använder den energin för fokus och prestation? Det ska jag prata om under två föreläsningar i Skåne.

Jag vill gärna träffa dig och få möjligheten att prata om möjligheterna till ett friare liv med hjälp av hypnoterapi. I november har jag två offentliga föreläsningar i Skåne. 5/11 i Malmö och 12/11 på Österlen.

Kan du inte komma dit så vi får ses? Under båda föreläsningarna kommer jag prata om vad hypnos är , hur du kan programmera dit undermedvetna och vi kommer dessutom göra en hypnotisk visualiseringsövning tillsammans som hjälper dig att förstå hur du kan använda hypnos för framgång, stresshantering och att bli fri från imposter syndrome till exempel.

5/11: Föreläsning på Studio Tintin, Hjälmarekajen. (Den svartvita båten akterom Blå Båten) Tiden är 18:30 och den är helt gratis. Mer info här: https://www.facebook.com/events/447892309174261/

12/11: Föreläsning på Arnhög farm utanför Örnahusen på Österlen. Tid: 19:00. Pris: 200 kr. Mer info här: https://www.facebook.com/events/754534588331332/