Nyckeln till "sanna lyckan"

Brukar du klia dig i huvudet och tänka att du inte förstår vad du kan ha missat? Vad är det som fattas för att allt ska klaffa? Såhär: “Jag har gjort allt rätt” “Jag har jobbat hårdare än nån annan” “Jag får alltid som jag vill” men varför kommer inte tillfredsställelsen, känslan av att vara där jag vill vara? Känslan av att vara hemma, att allt är som det ska. Varför detta konstanta sug efter att finna nyckeln till den “sanna lyckan”?

förändring ahtola

Om du har en kritisk röst inom dig som säger att du inte duger, inte förtjänar att lyckas vet du också hur svårt det kan vara att tillfredsställa den. Rösten som piskar dig genom att ge dig ångest, som driver dig att hela tiden prestera för att stilla den obarmhärtiga kritikern i ditt undermedvetna.

Låg självkänsla är vanligt hos högpresterande individer. Det maskeras effektivt av ett starkt självförtroende som skarvar där självkänslan tryter. Så här är det: Känner du inte själv att du duger som du är så kan inga handlingar kompensera för den bristen i längden, på djupet.

Genom att förstå hur undermedvetna programmeringar fungerar kan vi skapa varaktig förändring i våra omedvetna tankemönster. Vi kan på riktigt återskapa känslan av att vara ovillkorligt älskade - känslan av att duga som man är och att bara finnas till räcker gott för att uppleva genuin lycka. Detta är i sin tur en enorm frihetskänsla och ett naturligt sätt att tysta kritikern inifrån och ut. Våra handlingar kan börja drivas av lust, inspiration och glädje.

love ahtola

När mina klienter gör regression till tillfället där det första minnet av att känna sig oälskad/ensam/rädd skapats är barnet oftast mellan 0-5 år. I den åldern är vi oerhört mottagliga för intryck, vi är i ett ständigt hypnostillstånd. Negativa tankar, känslor och övertygelser kan få fäste även när det rör sig om missriktad välvilja.

Det är lättare än du tror att omprogrammera undermedvetna mönster från grunden. När du ovillkorligen kan älska dig själv så kommer du uppleva en stor frihet. I den friheten är det mycket lättare att skapa den verklighet du designat i din vision!

Du är bra som du är! Verkligen! På riktigt! Du är det!

Gratis provmaterial: Ladda hem ljudfilen -Läk ditt inre barn- här.

Redo att gå vidare? Boka sessioner/Kontakta oss. Bor du inte i Skåne går det precis lika bra att boka sessioner via Skype.