Förbättra fokus

Ibland kommer jag på mig själv med att undra: "Varför gjorde jag så?" Jag blir glad när jag gör det för jag anser att medvetenhet om ens handlingar och tankar är vad som kan göra dem ännu bättre.

Jag kom på mig själv med att göra precis det som jag uppmuntrar mina klienter att låta bli. Jag fokuserade på det jag inte vill ha. Jag har lägt märke till att den senaste tiden har jag ett flertal gånger lagt fokus på mina klienters problem. Jag har utåt pratat om dåligt självförtroende, beroenden, flyktbeteenden, sorg osv. Visst det har varit i syfte att isynliggöra problemen för jag kan verkligen hjälpa folk att bli av med dem.

Är anledningen till att man går till en terapeut eller coach verkligen att man har problem? Eller är anledningen önskan, strävan och viljan att komma förbi dem och vad som väntar när du är mer som du vill vara?

Det vi borde tala mer om är ditt mål.

Vi borde tala mer och högre om starkt självförtroende, sprudlande energi, strålande glädje, handlingskraft och trygghet. Vi borde älta den här känslan i bröstet av lättnad och luft, älta hur det är att se i spegeln och tycka om det man ser. Vi kanske borde ägna mer tid åt att lägga över våra drömmar, ambitioner och postiva världsbild på andra. Jag tror att som allra minst hade det varit ett intressant samtal.

Så är du en av dem som gillar och vill ha mer FLOW, mer energi, mer utveckling, mer framgång, mer lycka, mer lugn och mer kärlek? Hör av dig. Jag kan hjälpa dig till ett lyckligare liv.