Flow och skapande

Flow är upplevelsen som konstnärer, musiker, idrottare och ledare söker för att kunna prestera sitt yttersta. I flow upplever du dig befinna dig i en positiv uppåtgående spiral där du både kan bli en stark magnet för dina önskningar men också snabbt och kraftfullt eliminera mentala hinder och beteenden som hållit dig tillbaka från att nå dina mål.

Om man ser det som terapi kan det upplevas som ett hinder då det antyder att man har problem men om du istället väljer att låta mig använda flow som ett coachingverktyg kan du nog inse vilken styrka det ger dig och hur det ökar ditt momentum.

flow-attraktionslagen

Vi är här på jorden för att skapa, stort som smått. Ju mer medveten du är i ditt skapande av din verklighet desto större kontroll har du. Större kontroll leder till mer flow. Mer flow leder till lättare skapande. Det finns ingen anledning att vänta till imorgon eftersom skapandet och manifesterandet sker hela tiden.

Ditt drömliv startar med att du väljer nästa tanke. Vi finns här för att underlätta, guida, pusha dig för att du ska kunna skapa magi i din verklighet.