Det medvetna och undermedvetna sinnet

En hypnotisör pratar ofta om det medvetna och det undermedvetna sinnet. Hypnotisörens jobb är att kommunicera direkt med det undermedvetna sinnet för att skapa positiv förändring (eller humor om de sker på en scen).

Hur förklarar jag hur de fungerar? Föreställ dig följande: Du kommer till en arbetsplats, lår oss säga en fabrik för att genomföra en förändring. Något fungerar inte som det ska och det kan bli bättre. Om vi går fram till en arbetare på golvet och försöker förändra något kan följande ske. Hen har inte mandat att förändra. Kanske inte heller är tillräckligt motiverad/bryr sig inte tillräckligt. Eventuellt undrar denne vad han skulle få för det för att ens försöka. Dessutom finns det flera andra på golvet som också måste övertygas för att kunna få saker att hända.

Om vi då istället går direkt till chefen på fabriken kan vi övertyga denne om att förändringen är nödvändig för att: De skulle spara pengar, arbetet skulle gå snabbare och effektivare, arbetarna skulle trivas bättre och därmed sjukkostnader minska. Chefen har mycket att vinna på förändringen och kan genomdriva den, helt enkelt för att chefen bestämmer. 

Det undermedvetna är chefen. Vill du förändra något hos dig själv, gå till chefen, motivera din inre chef och se till att få saker gjorda. Fantastiska resultat väntar. Hur vet vi det? Börja visualisera, fantisera. Hur vore det om du skulle kunna nå dina mål nu? Vad vore det bästa som skulle kunna hända? När du börjar visualisera målet sätter du igång processen.

Vi finns för att hjälpa dig genomföra den. Du är värd ditt högsta jag.