Väntar...

Har jag rätt ifall jag påstår att du slösar tid på sånt du inte borde göra? Klart jag har, det gör jag också, det gör alla. Hur mycket tid slösas bort på sociala medier framför den förbannade tv:n (som jag råder dig att slänga ut genast) eller kanske framför allt genom att älta sånt som inte gör dig lycklig. 

Inom dig, inte någon annanstans finns den du önskar vara. Kalla det ditt högre jag eller vad du vill. Ditt högre jag sitter och väntar på dig, tålmodigt. Allt du behöver göra är att sluta ögonen och se dig själv i din högsta tanke om dig själv. Du kan lägga märke till hur du ser ut, ditt ansiktsuttryck, hur du tänker, reagerar och kanske framför allt hur du mår. Hur kommer du dit? Svaren finns inom dig. Ditt undermedvetna har lösningen om du bara vågar fråga.

Fråga dig själv. Inte omvärlden. Inte goda eller dåliga förebilder. Bara du vet och bara du kan göra förändringarna som tar dig till ditt högsta jag. Börja med att visualisera ditt högre jag. Rensa ut all pessimism och negativitet. Frigör dig från onödigt bagage. Föreställ dig inte någon annan verklighet än ditt högsta jag. Att det inte finns någon annan möjlighet än att du når dina mål.

Om du inte vill ge dig in i det helhjärtat så bara testa för en liten stund? Vad har du att förlora? Eller snarare: Vad är det bästa som kan hända?