Hypnos och hypnoterapi

Även om det vi gör inte helt och hållet faller in i kategorin Hypnos så är det något som används för att hjälpa dig komma närmare din högsta version av dig själv. Framför allt handlar hypnoterapi om att rensa bort negativa programmeringar som är onödiga för dig. Det kan handla om ett beteende såsom rökning eller sötsug eller om begränsande tankar om dig själv som hindrar dig att nå högre.

Det mesta vi vet, kan och tror på har vi fått från någon annan. Föräldrar, lärare, vänner eller andra som haft inflytande i vårt liv. Som vuxen är det läge att sluta skylla på det som varit och ta ansvar för ditt eget liv. Vem är du om du själv får bestämma? Vad gör du? Hur reagerar du? Du FÅR bestämma och inte bara det, du bör göra det. Vem annars vet bättre hur du är ditt högsta jag allra bäst?

Jobbet som hypnotisör går delvis ut på att presentera dig för hypnosen och lära känna den och sättet du använder den. I början kan det handla om att låta dig uppleva fenomen såsom magnetiska fingrar till djupare nivåer där arbetet kan göras mer effektivt.

Människor kommer med olika problem, förutsättningar och förväntningar. Sessionen anpassas och skräddarsys efter dig. Hur fungerar du i hypnos? Jag hjälper dig till det mentala läge där du är allra bäst på att lösa problem, lätta på tyngden eller se en ljusare väg framåt. Sanningen är att du kan vara timmar ifrån att bli fri.