Tre steg

Vad händer när du bestämt dig för att anlita Visionsbyrån för att pusha, stötta, vägleda dig till att bli en Medveten Skapare?

Vi börjar med att boka in minst tre sessioner. Målet är att skapa märkbar och långvarig förändring. Tre sessioner kan verka lite men det är inte ovanligt att klienter når sitt mål på så kort tid. Vi kommer ta tre viktiga steg. Hur många sessioner varje steg tar är individuellt. Det viktiga är att du investerar i ditt liv och välmående.

Steg 1 - Vi identifierar din problem-/målbild och jobbar för att förändra de undermedvetna programmeringarna från grunden. Vi rensar ut skadliga beteendemönster och gamla “sanningar”. De problematiska reaktionerna vi brottas med är inte sällan försvar i en prövande situation som ligger kvar i det undermedvetna.

Steg 2 - Sekundära hinder utmanas. När vi lyft bort den största tyngden får du kraft att ta itu med andra reaktioner, tankar eller mönster som inte längre fungerar för dig. Fokus ligger på förståelse, förlåtelse och frigörelse. Nya positiva sanningar och tankemönster skapas.

Steg 3 - Flowträning. Hur känns ditt perfekta flow och vad gör du för att befinna dig i det så mycket som möjligt? Hur tar du dig tillbaka om du faller ur det? Förstärkning av det som gör att du lyckas och blomstrar. Intuitiv vägledning. Vad vill ditt högre jag att du gör härnäst?

Helt rätt? Hör av dig via Kontakt-sidan. Du är närmare din vision än vad du tror.