Bli av med din scenskräck

Har du scenskräck, rampfeber, talarångest eller vad det kan kallas? 30/3 2022 är jag värd för ett webinar om hur du kan bli av med din scenskräck. Webinaret är gratis men du behöver registrera dig för att vara med via denna länk: Anmälan webinar

Jag kommer bl.a prata om hur jag blev av med min scenskräck men också varför jag ville ha tillbaka den. Dessutom får alla som deltar i webinaret en gåva i form av en audiosession, “Fri från scenskräck”.

Scenskräck är ett av de problemen jag gillar att jobba med allra mest och mina klienter brukar vara väldigt nöjda. Så här sa Emma om hur hon kände efter terapin:

“ Idag gör jag det, står på scen, står för alla texter jag skrivit, med namn på affichen. Det är ett stort steg för mej och jag märker sån skillnad på vem jag är inuti. För jag gläds när jag gör det. Helt! Och det jag vill skicka tack till dej för! Så glad för det du hjälpt mej med”

Hör av dig om du vill ha hjälp med din scenskräck. Jag kan hjälpa dig att bli en tryggare talare, mer avslappnad på scen och briljera när du uppträder.