NYHET! Fr.o.m 23/7 finns även möjlighet att boka in sessioner i Malmö.

TJÄNSTER

Vårt samarbete inleds med ett samtal för att slå fast vilket resultat du vill uppnå och vad som är mest relevant att adressera under sessionerna. Det kan vara att hantera mentala hinder och blockeringar för att komma vidare framåt.

COACHING

För dig som är redo att investera vad som krävs för att nå dina mål. Är du beredd att utmana dina föreställningar och ändra dina vanor till förmån för ditt högsta jag? I ditt flow är du i det optimala tillståndet för prestation och lycka. Du får tillgång till dina undermedvetna programmeringar och möjlighet att förändra dem för att du ska kunna känna, tänka, agera, fungera och vara den du är i din vision av dig själv, ditt perfekta jag.

Sedan urminnes tider har man vetat att våra tankar är orsaken till vårt lidande. Hur du tolkar dina tankar avgör hur du mår. Tolkningen är ofta inte medveten utan programmerad i ditt undermedvetna. Jag kan hjälpa dig att förändra hur du tolkar dina tankar och intryck och ge dig större frihet och kontroll.

95% av vår dagliga mentala aktivitet är undermedveten och automatisk. Om de undermedvetna programmeringarna inte ligger i linje med dina medvetna drömmar, visioner och mål blir det svårt att med 5% av din kapacitet kunna agera, reagera, tänka och känna på ett sätt som tar dig närmare visionen. Under sessionerna ser vi på dina undermedvetna mönster och omvandlar dem för att bättre stämma överens med hur du vill se dig själv. Jag använder bl.a hypnoterapi, kreativ visualisering och intuitiv coaching i processen.

En session varar ca 90 min. Sessionerna sker i Baskemölla, Malmö eller via Skype, upp till dig beroende på var du befinner dig. Hur länge ditt coachingprogram pågår är individuellt men vi börjar med att boka in minst tre sessioner. Målet är att skapa märkbar och långvarig förändring. Tre sessioner kan verka lite men det är inte ovanligt att klienter når sitt mål på så kort tid.

Steg 1 - Vi identifierar din problem-/målbild och jobbar för att förändra de undermedvetna programmeringarna från grunden. Utrensning av skadliga beteendemönster och “sanningar”.

Steg 2 - Sekundära hinder utmanas. Förståelse, förlåtelse och frigörelse. Nya sanningar och tankemönster skapas.

Steg 3 - Flowträning. Förstärkning av de tankar och nya mönster som gör att du lyckas. Intuitiv vägledning.

PRIS:

Baskemölla: 3 sessioner - 3800 kr. Efter det 1100kr/session.

Malmö: 3 sessioner - 4200 kr. Efter det 1200kr/session.

Betalning till Swish 123 331 17 76 eller med kort.

För att boka, gå till Kontakt-sidan och hör av dig.

Mental träning och meditation för stresshantering är godkänt som friskvård enligt Skatteverket och kan användas som skattefri förmån till anställda.

Alla priser är inkl. moms. Godkänd för F-skatt.

FÖRETAG:

Anlita Dan Ahtola som föreläsare och låt dina anställda upptäcka det som framgångsrika företagsledare, idrottsstjärnor, skådespelare och visionärer helst vill hålla lite hemligt. Ett "unfair advantage" som tar dig till ditt optimala tillstånd för prestation, kreativitet och personlig utveckling. 

Dan har unik erfarenhet genom att både uppträda med folk på scen samt coacha med hypnoterapi. Fem år på scen och tusentals terapitimmar har gett massvis med kunskap om det undermedvetna sinnet, hur vi skapar positiva beteendemönster och transformerar energi.
Hör av dig för mer info om tillgänglighet och pris via Kontakt-sidan.