YSB.jpg
 

Weekendkurs på Ystad Saltsjöbad!

25-26 Maj 2019

- Konsten att hypnotisera -

Vi bjuder in dig till en helgkurs i Konsten att hypnotisera. På ett praktiskt och roligt sätt får du lära dig hypnotisera och bli hypnotiserad. Vi guidar dig till Hypnotisören inom dig!

När jag ville lära mig hypnos letade jag länge efter den magiska formeln, ett allsmäktigt manus eller hemligheten om varför det fungerar. När det äntligen kom till mig förstod jag hur enkelt det egentligen är. - Dan Ahtola

Du kommer bl.a lära dig:

  • Att hypnotisera på mindre än 5 minuter

  • Att lära känna dig själv som Hypnotisör

  • Skapa hypnotiska fenomen som förbluffar

  • Att ge hypnotiska instruktioner

  • Att skapa positiva känslor hos dig själv och andra

  • Hypnos med öppna ögon

  • Om hypnos som terapi och underhållning

  • Om det undermedvetna sinnet

  • Den Stora Hemligheten bakom Hypnos

Kursen har ett genomgående fokus på välbefinnande, självförtroende, personlig utveckling, ledarskap, magi, enkelhet och kommunikation.

Varför ska du gå kursen? Du är intresserad av hypnos och det undermedvetna. Kanske jobbar du med människor och vill blir bättre på att kommunicera och skapa relation. Du vill veta mer om hur du kan kontrollera dina egna tankar och känslor. Att förstå hur det undermedvetna fungerar kan göra det så mycket enklare för dig när det kommer till relationer, karriär och egen utveckling.

Inga förkunskaper krävs. Är du nybörjare kommer du få det du behöver för att kunna hypnotisera någon redan första dagen. Är du redan van vid hypnos så kommer du lära dig hypnotisera med större självförtroende, snabbhet och stärka dig i rollen som hypnotisör.

Dan Ahtola leder kursen. Han har mer än 5 års erfarenhet av att hypnotisera både på scen och som terapeut. Utbildad av Academy of Hypnotic Arts i England och Jack Johansen i Sverige. Han har haft kurser både för nybörjare och för andra hypnotisörer som vill hypnotisera snabbt och säkert. Under våren sågs han i TV4:s Talang där han var en av finalisterna.

I kursen ingår för-och eftermiddagsfika, lunch, frukt och dryck båda dagarna. Du får dessutom ett tjusigt diplom efter avslutad kurs. Kursen äger rum på vackra Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15 i Ystad.

Pris: 5300 SEK

Early Bird! Bokar du din plats innan 15/4 får du 1000 kr rabatt samt ljudfilen TRYGG värd 290 kr.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Du får då ett mail med mer info samt en faktura som kan betalas via Swish eller Bankgiro. Anmälan är bindande.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! info@ahtolavision.com

Varmaste hälsningar Dan&Sara

Namn *
Namn
*